Парады для аэрапорта праз Airbnb

Будзьце разумныя, захавайце гэтую карысную старонку на потым!

Сустрэў платформу het Airbnb kunt u uw bed & сняданак huis of appartement of ho (s) tel бясплатна над дэ hele зварныя promoten en verhuren. Dit платформа heeft nu al meer dan 15 miljoen gasten uit 190 landen.

Klik hier om u direct aan te melden

Нахіліўся ў аль-ангеслатэне? Нават пайшоў heb ik hieronder een paar парады для Airnbnb die misschien wel nuttig kunnen zijn voor uw account. Zelf heb ik afgelopen zomer door Duitsland gefietst en in tweeënhalve тыдзень 16 verschillende slaapplaatsen праз Airbnb geboekt. націсніце тут om deze tour te bekijken.

DUBBEL ZOVEEL KANS, MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

Як дадаць мой дом на браніраванне ком

Парады для атрымання кватэры па Airbnb

Beschrijving van het huis

Het voordeel van Airbnb is dat je elke slaapplaats kunt verhuren, van studentenkamer tot boomhut en van complete villa tot caravan in de tuin. Zorg daarom voor een goede beschrijving die klopt bij uw ruimte zodat de gasten weten wat ze krijgen voor hun geld. Biedt u een ontbijtje en handdoek aan? Vermeld dit dan bij de beschrijving; doet het altijd goed!

Beschrijving van de faciliteiten

Airbnb biedt de mogelijkheid om een ​​opsomming te maken van de Faciliteiten, zoals u dat Misschien ook gewend bent van hotel-web sites. Heeft у Wi-Fi? Гэта была машына? Een föhn? Voeg dit soort dingen toe aan de lijst van Faciliteiten. U heeft het allemaal al klaarstaan ​​en u kunt uw gast een fantastische ervaring bieden.

Foto's van het huis

Парады Airbnb verhuren

Парады Airbnb verhuren

Zorg voor foto's die kloppen bij de ruimte, dat geeft de gast een reëel beeld van wat hij of zij krijgt voor het geld en zorgt voor een hoge klanttevredenheid. U kunt natuurlijk wel netjes opruimen zodat de ruimte er goed uit ziet. Zorg dan ook als de gast langs komt dat uw huis in dezelfde staat is als op de foto's. Heeft u een prachtig uitzicht? Voorzieningen in de buurt? (бв. трэн, аўтобус, супермаркет, музей) Fotografeer ze en voeg ze toe aan uw profiel! (mijn eigen ervaring staat hiernaast, ik had een kamer geboekt obv één foto Wel spannend maar uiteindelijk zat ik in een rommelhokje)

Tarieven en beschikbaarheid

U kent uw ruimte en планаванне het beste, dus laat Airbnb u zelf de prijs en beschikbaarheid bepalen. U kunt ook aangepaste prijzen vaststellen voor individuele nachten en weekenden, speciale evenementen (bv. Carnaval) en maandelijkse verblijven. Airbnb таксама не ўпэўнены ў тым, што дзверы ў вас будуць атрымліваць прызы ў вас, але вы не зможаце пазбавіцца, таму што Airbnb ня мае права на тое, каб атрымаць адпаведныя вынікі.

Reageer op aanvragen, zet de sms service aan

U kunt zelf bepalen aan wie u de ruimte verhuurt door de aanvragen te acceptteren. Mocht u een aanvraag hebben biedt Airbnb de mogelijkheid om direct een sms te ontvangen zodat u gelijk op de hoogte bent. Ook is er de mogelijkheid in te stellen dat gasten direct kunnen reserveren, u kunt daar wel bepaalde eisen aan stellen. Гэта наш асноўны выбар.

Heet uw gasten welkom

Саветы AirbnbHet grote verschil met hotels is het persoonlijke contact. Probeer iets unieks te verzinnen waardoor de gast zich direct thuis voelt. Op mijn tweede fietstocht sliep ik bijv. in een caravan en lag er een doosje smarties op mijn kussen. Кляйн gebaar maar altijd leuk! Гаспадар Een andere ніколі не сустракаўся з абавязковымі ўяўленнямі пра дэ-мажлівасць.

водгукі

Wat ook een belangrijk element op Airbnb is zijn de водгукі oftewel de beoordelingen. De host als de gast kunnen beoordeeld сапсуецца. Deze водгукі пагоршыць pas zichtbaar als beide een агляд hebben geschreven. Maar bieden wel een goede indicatie moe andere gasten het gastenverblijf vonden of moe de host de gast heeft ervaren. Zorg met een goed gastenkamer voor positieve водгукі en хай op Welke gasten je acceptteert.

Veilige betalingen én uitbetalingen

Airbnb zet de betalingen in hun systeem en geeft u daar een simpel overzicht van. Daarbij zorgen ze voor een veilige betaling én uitbetaling. Zo kunt u precies zien wanneer u welke boeking heeft gehad en wat deze heeft opgeleverd.

Nog een paar voordelen van Airbnb op een rij

  • Garantie bij het verhuren tot 700.000 euro
  • 100% бясплатны для верхаў
  • Bepaal zelf wie u гаспадара
  • Gegarandeerde uitbetaling

Ці будзеце вы meer kans op boekingen?

MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

Як дадаць мой дом на браніраванне ком

Зэльф сустрэў Airbnb Reizen?

Meld u aan bij Airbnb en krijg 22 euro tegoed voor uw eigen reis

Не будзе больш часу, каб сустрэцца з Airbnb і націсніце яго.