Tipy pro het verhuren van een huis / appartement přes Airbnb

Buďte inteligentní a uložte tuto užitečnou stránku na později!

Potkal jsem platformu Airbnb kunt u uw nocleh se snídaní huis of appartement of ho (s) tel zdarma přes de hele wereld promoten en verhuren. Dit platforma heeft nu al meer dan 15 miljoen gasten uit 190 landen.

Klik hier om u aan te melden

Bent u al aangesloten? Evengoed heb ik hieronder een paar tipy Voor Airnbnb die misschien wel nuttig kunnen zijn voor uw account. Zelf heb ik afgelopen zomer door Duitsland gefietst en in tweeënhalve week 16 verschillende slaapplaatsen via Airbnb geboekt. klikněte zde om deze tour te bekijken.

DUBBEL ZOVEEL KANS, MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

Jak přidat můj dům na rezervace com

Tipy pro váš verhuren van een huis appartement prostřednictvím Airbnb

Beschrijving van het huis

Het voordeel van Airbnb is dat je elke slaapplaats kunt verhuren, van studentenkamer tot boomhut en van complete villa tot caravan in de tuin. Zorg daarom voor een goede beschrijving die klopt bij uw ruimte zodat de gasten weten wat ze krijgen voor hun geld. Biedt u een ontbijtje en handdoek aan? Vermeld dit dan bij de beschrijving; doet het altijd goed!

Beschrijving van de faciliteiten

Airbnb biedt de mogelijkheid om een ​​opsomming te maken van de faciliteiten, zoals u dat misschien ook gewend bent van hotel-websites. Heeft u wifi? Een byl stroj? Een föhn? Voeg dit soort dingen toe aan de lijst van faciliteiten. Udělejte vše, co je v pořádku, klaunstaan ​​en u kunt uw gast een fantastische ervaring bieden.

Fotografie uživatele van het huis

Airbnb tipy verhuren

Airbnb tipy verhuren

Zorg voor foto's die kloppen bij de ruimte, dat geeft de gast een reëel beeld van wat hij of zij krijgt voor het geld en zorgt voor een hoge klanttevredenheid. U kunt natuurlijk wel netjes opruimen zodat de ruimte er goed uit ziet. Zorg dan ook als de gast langs komt dat uw huis in dezelfde staat is ass op de foto's. Heeft u een prachtig uitzicht? Voorzieningen in de buurt? (bv. trein, bus, supermarkt, muzeum) Fotograf ze en voeg ze toe aan uw profiel! (mijn eigen ervaring staat hiernaast, ik had een kamer geboekt obv één foto wel spannend maar uiteindelijk zat ik in een rommelhokje)

Tarieven en beschikbaarheid

U kent uw ruimte en planning het beste, dus laat Airbnb u zelf de prijs en beschikbaarheid bepalen. U kunt ook aangepaste prijzen vaststellen voor individuele nachten en weekenden, speciale evenementen (bv. Carnaval) en maandelijkse verblijven. Airbnb toont uw advertentie voor de door u ingestelde prijs en wanneer u aangeeft dat uw ruimte niet beschikbaar is, zorgt Airbnb ervoor dat het verdwijnt uit de zoekresultaten.

Reageer op aanvragen, zet de sms service aan

U kunt zelf bepalen aan wie u de ruimte verhuurt door de aanvragen te akceptteren. Mocht u een aanvraag hebben biedt Airbnb de mogelijkheid om direct een sms te ontvangen zodat u gelijk op de hoogte bent. Ook is er de mogelijkheid in te stellen dat gasten direct kunnen reserveren, u kunt daar wel bepaalde eisen aan stellen. Handig voor als u meerdere kamers heeft.

Heet uw gasten welkom

Tipy AirbnbHet grote verschil met Hotels je het persoonlijke kontakt. Probeer se snaží odhalit svůj přímý přístup přímo k sobě. Mé tweede fietstocht sliep ik bijv. in een caravan en lag er een doosje smarties op mijn kussen. Klein gebaar maar altijd leuk! Een andere host měl Weer een kaartje klaarliggen setkal se musí vidět v de omgeving.

Hodnocení

Wat ook een belangrijk element op Airbnb je zijn recenze recenzíte beeordelingen. Hostitel by měl mít k dispozici také slovo. Deze recenze worden pas zichtbaar als beide een review hebben geschreven. Maar bieden wel een goede indicatie hoe andere gasten het gastenverblijf vonden hoe de host de gast heeft ervaren. Zorg se setkal een goed gastenkamer voor positieve reviews en let op welke gasten is accteert.

Veilige betalingen én uitbetalingen

Airbnb zet de betalingen in hun systeem en geeft u daar een simpel overzicht van. Daarbij zorgen ze voor een veilige betaling én uitbetaling. Zo kunt u precies zien wanneer u welke boeking heeft gehad en wat deze heeft opgeleverd.

Nog een paar voordelen van Airbnb op een rij

  • Garantie bij het verhuren total 700.000 euro
  • 100% gratis voor verhuurders
  • Bepaal zelf wie u host
  • Gegarandeerde uitbetaling

Chtěli byste se opřít?

MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

Jak přidat můj dům na rezervace com

Zelf se setkal s Airbnb reizen?

Meld u aan bij Airbnb en krijg 22 euro tegoed voor uw eigen reis

Wilt u meer navlhčit přes het reizen setkal Airbnb klik dan hier.