Consejos para conocer a Van Een Huis / Appartement a través de Airbnb

¡Sé inteligente, guarda esta página útil para más tarde!

Met het platform Airbnb kunt u uw bed & breakfast huis de appartement of ho (s) tel Libre sobre de hele wereld promoen en verhuren. Dit plataforma heeft nu al meer dan 15 miljoen gasten uit 190 landen.

Klik hier om u direct aan te melden

Bent u al aangesloten? Evengoed heb ik hieronder een paar consejos para Airnbnb die misschien wel nuttig kunnen zijn voor uw cuenta. Zelf heb ik afgelopen zomer door Duitsland gefietst en tweeënhalve week 16 verschillende slaapplaatsen via Airbnb geboekt. Haga clic aquí om deze tour te bekijken.

DUBBEL ZOVEEL KANS, MAAK OOK GRATIS Y SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

Cómo agregar mi casa en Booking com

Consejos para ver los apartamentos de Van een huis a través de Airbnb

Beschrijving van het huis

Het voordeel van Airbnb es dat je elke slaapplaats kunt verhuren, van studentenkamer tot boomhut en van complete villa tot caravan en Tuin. Zorg daarom voor een goede beschrijving die klopt bij uw ruimte zodat de gasten weten wat ze krijgen voor hun geld. ¿Biedt u een ontbijtje en handdoek aan? Vermeld dit dan bij de beschrijving; doet het altijd goed!

Beschrijving van de faciliteiten

Airbnb biedt de mogelijkheid om een ​​opsomming te maken van de faciliteiten, zoals u dat misschien ook gewend bent van hotel-websites. ¿Tienes wifi? ¿Ha sido una máquina? Een föhn? Voeg dit soort dingen toe aan de lijst van faciliteiten. U heeft het allemaal al klaarstaan ​​en u kunt uw gast een fantastische ervaring bieden.

Foto's van het huis

Consejos de Airbnb verhuren

Consejos de Airbnb verhuren

Zorg voor foto's die kloppen bij de ruimte, dat geeft de gast een reëel beeld van wat hij of zij krijgt voor het geld en zorgt voor een hoge klanttevredenheid. U kunt natuurlijk wel netjes opruimen zodat de ruimte er goed uit ziet. Zorg dan ook als de gast langs komt dat uw huis in dezelfde staat is als op de foto's. ¿Heeft u een prachtig uitzicht? Voorzieningen in de buurt? (bv. trein, bus, supermarkt, museo) Fotografeer ze en voeg ze toe aan uw profiel! (mijn eigen ervaring staat hiernaast, ik tenía een kamer geboekt obv één foto wel spannend maar uiteindelijk zat ik in een rommelhokje)

Tarieven en beschikbaarheid

U kent uw ruimte en planning het beste, dus laat Airbnb u zelf de prijs en beschikbaarheid bepalen. U kunt ook aangepaste prijzen vaststellen voor individuele nachten en weekenden, speciale evenementen (bv. Carnaval) en maandelijkse verblijven. Airbnb toont uw advertentie voor de door u ingestelde prijs en wanneer u aangeeft dat uw ruimte niet beschikbaar is, zorgt Airbnb ervoor dat het verdwijnt uit de zoekresultaten.

Reageer op aanvragen, servicio de zet de sms aan

U kunt zelf bepalen aan wie u de ruimte verhuurt door de aanvragen te acceptteren. Mocht u een aanvraag hebben biedt Airbnb de mogelijkheid om direct een sms te ontvangen zodat u gelijk op de hoogte bent. Ook is er de mogelijkheid in te stellen dat gasten direct kunnen reserveren, u kunt daar wel bepaalde eisen aan stellen. Handig voor als u meerdere kamers heeft.

Heet uw gasten welkom

Consejos de AirbnbHet grote verschil met hotels es het persoonlijke contact. Probeer iets unieks te verzinnen waardoor de gast zich direct thuis voelt. Op mijn tweede fietstocht sliep ik bijv. en una caravana en lag er een doosje smarties op mijn kussen. Klein gebaar maar altijd leuk! Una vez más, el anfitrión había visto a Kaartje klaarliggen reunido con visitas obligadas en la omisión.

Comentarios

Wat ook een belangrijk element op Airbnb es una de las revisiones detewel de beoordelingen. De host als de gast kunnen beoordeeld worden. Deze revisa worden pas zichtbaar als beide een review hebben geschreven. Maar bieden wel een goede indicatie hoe andere gasten het gastenverblijf vonden of hoe de host de gast heeft ervaren. Zorg se reunió con un grupo de expertos para hacer comentarios positivos y dejar que el personal acepte.

Veilige betalingen en uitbetalingen

Airbnb zet de betalingen en hun system en geeft u daar een simpel overzicht van. Daarbij zorgen ze voor een veilige betaling én uitbetaling. Zo kunt u precies zien wanneer u welke boeking heeft gehad en wat deze heeft opgeleverd.

Nog een paar voordelen van Airbnb op een rij

  • Garantie bij het verhuren tot 700.000 euro
  • 100% gratis para verhuurders
  • Bepaal zelf wie u host
  • Gegarandeerde uitbetaling

¿Quieres más kans op boekingen?

MAAK OOK GRATIS Y SIMPEL EEN LISTADO OP BOOKING.COM

Cómo agregar mi casa en Booking com

Zelf conoció a Airbnb reizen?

Meld u aan bij Airbnb en krijg 22 euro tegoed voor uw eigen reis

¿Quieres saber cómo se reunió Airbnb klik dan hier?