რჩევები შეგიძლიათ მიიღოთ თქვენი სახლის / ბინაში Airbnb-ის საშუალებით

იყავი ჭკვიანი, შეინახეთ ეს სასარგებლო გვერდი მოგვიანებით!

შეხვდა ჰეტის პლატფორმას Airbnb kunt u uw bed & breakfast huis of appartement of ho(s)tel უფასო მეტი დე ჰელე უერლდი დაწინაურებული en verhuren. Dit platform heeft nu al meer dan 15 miljoen gasten uit 190 landen.

დააწკაპუნეთ ზემოდან

აანგესლოტენი ხარ? ევენგოედ ჰებ იკ ჰიერონდერ ეენ პაარ რჩევები Airnbnb die misschien wel nuttig kunnen zijn voor uw account. Zelf heb ik afgelopen zomer door Duitsland gefietst en in tweeënhalve week 16 verchillende slaapplaatsen via Airbnb geboekt. დააკლიკე აქ om deze tour te bekijken.

DUBBEL ZOVEEL KANS, MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

როგორ დავამატო ჩემი სახლი Booking com-ზე

მინიშნებები აპარტამენტისთვის Airbnb-ის საშუალებით

აღწერა ვან ჰეტი

Het voordeel van Airbnb არის dat je elke slaapplaats kunt verhuren, van studentenkamer tot boomhut en van full villa tot carvan in de tuin. Zorg daarom voor een goede beschrijving die klopt bij uw ruimte zodat de gasten weten wat ze krijgen voor hun geld. Biedt u een ontbijtje en handdoek aan? ვერმელდ დიტ დან ბიჯ დე ბეშრიჟვინგი; doet het altijd წავიდა!

აღწერის ვან de faciliteiten

Airbnb biedt de mogelijkheid om een ​​opsomming te maken van de faciliteiten, zoals u dat misschien ook gewend bent van hotel-websites. გაქვთ wifi? სარეცხი მანქანა? შენ ხარ? Voeg dit soort dingen toe aan de lijst van faciliteiten. U heeft het allemaal al klaarstaan ​​en u kunt uw gast een fantastische ervaring bieden.

Foto's van het Huis

Airbnb რჩევები ვერჰურენ

Airbnb რჩევები ვერჰურენ

Zorg voor foto's die kloppen bij de ruimte, dat geeft de gast een reëel beeld van wat hij of zij krijgt voor het geld en zorgt voor een hoge klanttevredenheid. U kunt natuurlijk wel netjes opruimen zodat de ruimte er goed uit ziet. Zorg dan ook als de gast langs komt dat uw huis in dezelfde staat is als op de foto's. Heeft u een prachtig uitzicht? Voorzieningen in de buurt? (bv. trein, ავტობუსი, სუპერმარკეტი, მუზეუმი) Fotografeer ze en voeg ze toe aan uw profiel! (mijn eigen ervaring staat hiernaast, ik had een kamer geboekt obv één ფოტო wel spannend maar uiteindelijk zat ik in een rommelhokje)

Tarieven en beschikbaarheid

U kent uw ruimte en planning het beste, dus laat Airbnb u zelf de prijs en beschikbaarheid bepalen. U kunt ook aangepaste prijzen vaststellen voor individuele nachten en weekenden, speciale evenementen (bv. carnaval) en maandelijkse verblijven. Airbnb toont uw advertentie voor de door u ingestelde prijs en wanneer u aangeeft dat uw ruimte niet beschikbaar is, zorgt Airbnb ervoor dat het verdwijnt uit de zoekresultaten.

Reageer op anvragen, შეიტანეთ sms სერვისი

U kunt zelf bepalen aan wie u de ruimte verhuurt door de aanvragen te accepteren. Mocht u een aanvraag hebben biedt Airbnb de mogelijkheid om direct een sms te ontvangen zodat u gelijk op de hoogte bent. ოუკ ის ერ დე მოგელიჯხეიდ ინ თე სტელენ დათ გასტენ პირდაპირ კუნენ რეზერვენენ, უ კუნტ დაარ ველ ბეპაალდე ეიზენ აან სტელენ. Handig voor als u meerdere kamers heeft.

Heet uw gasten welkom

Airbnb რჩევებიHet grote verschil შეხვდა სასტუმროები არის het persoonlijke კონტაქტი. Probeer iets unieks te verzinnen waardoor de gast zich direct thuis voelt. Op mijn tweede fietstocht sliep ik bijv. in een caravan en lag er een doosje smarties op mijn kussen. Klein Gebaar Maar Altijd Leuk! Een andere მასპინძელი იყო weer een kaartje klaarliggen შეხვდა აუცილებლად სანახავად დე omgeving.

შეფასებები

Airbnb-ის ელემენტი არ არის დადასტურებული. De host als de gast kunnen beoordeeld worden. Deze reviews worden pas zichtbaar als beide een review hebben geschreven. Maar bieden wel een goede indicatie hoe andere gasten het gastenverblijf vonden of hoe de host de gast heeft ervaren. Zorg შეხვდა een goed gastenkamer voor positieve მიმოხილვები en let op welke gasten je accepteert.

Veilige betalingen en uitbetalingen

Airbnb zet de betalingen in hun system en geeft u daar een simpel overzicht van. Daarbij zorgen ze voor een veilige betaling én uitbetaling. Zo kunt u precies zien wanneer u welke boeking heeft gehad en wat deze heeft opgeleverd.

Nog een paar voordelen van Airbnb op een rij

  • გარანტია 700.000 XNUMX ევრომდე
  • 100% უფასო ვერატორებისთვის
  • Bepaal zelf wie u host
  • Gegarandeerde uitbetaling

ნეტავ შენს ასპექტს?

MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

როგორ დავამატო ჩემი სახლი Booking com-ზე

Zelf შეხვდა Airbnb reizen?

Meld u aan bij airbnb en krijg 22 ევრო ტეგო Voor uw eigen reis

ნეტავ შეგხვდეთ, რომ შეხვდეთ Airbnb-ს, დააწკაპუნეთ აქ.