Совети за виртуелни информации за домови / станови преку Airbnb

Бидете паметни, зачувајте ја оваа корисна страница за подоцна!

Met het платформа Airbnb kunt u u w ноќевање со појадок дом на станот на Хо(и) тел гратис над де хеле веелд промовиран en verhuren. Dit платформа heeft nu al meer dan 15 miljoen gasten uit 190 landen.

Кликнете на хиер ом у директен аан те мелден

Наведнавте дали сте? Evengoed heb ik hieronder een paar совети за Airnbnb die misschien wel nuttig kunnen zijn voor uw сметка. Zelf heb ik afgelopen zomer door Duitsland gefietst en in tweeënhalve week 16 verschillende slaapplaatsen via Airbnb geboekt. Кликни тука ом дезе турнеја те бекијкен.

DUBBEL ZOVEEL KANS, MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

Како да ја додадам мојата куќа на Booking com

Совети за вашиот стан преку Airbnb

Бешријвинг ван хет хус

Het voordeel van Airbnb is dat je elke slaapplaats kunt verhuren, van studentenkamer tot boomhut en van full villa tot carvan in de Tuin. Zorg daarom voor een goede beschrijving die klopt bij uw ruimte zodat de gasten weten wat ze krijgen voor hun geld. Biedt u een ontbijtje en handdoek aan? Vermeld dit dan bij de beschrijving; doet het altijd отиде!

Бесчрејвинг ван де фацилитен

Airbnb biedt de mogelijkheid om een ​​opsomming te maken van de faciliteiten, zoals u dat misschien ook gewend bent van hotel-websites. Дали имаш WiFi? Дали е машина? Дали сте? Voeg dit soort dingen toe aan de lijst van faciliteiten. U heeft het allemaal al klaarstaan ​​en u kunt uw gast een fantastische ervaring bieden.

Фото комбе het huis

Совети за Airbnb

Совети за Airbnb

Zorg voor foto's die kloppen bij de ruimte, dat geeft de gast een reëel beeld van wat hij of zij krijgt voor het geld en zorgt voor een hoge klanttevredenheid. U kunt natuurlijk wel netjes opruimen zodat de ruimte er goed uit ziet. Zorg dan ook als de gast langs komt dat uw huis in dezelfde staat is als op de foto's. Heeft u een prachtig uitzicht? Voorzieningen во де Бурт? (бв. трен, автобус, супермаркет, музеј) (mijn eigen ervaring staat hiernaast, ik had een kamer geboekt obv één foto wel spannend maar uiteindelijk zat ik in een rommelhokje)

Tarieven en beschikbaarheid

U kent uw ruimte en planing het beste, dus laat Airbnb u zelf de prijs en beschikbaarheid bepalen. U kunt ook aangepaste prijzen vaststellen voor individuele nachten en weekend, speciale evenementen (bv. carnaval) en maandelijkse verblijven. Airbnb toont uw рекламирање voor de door u ingestelde prijs en wanneer u aangeeft dat uw ruimte niet beschikbaar is, zorgt Airbnb ervoor dat het verdwijnt uit de zoekresultaten.

Reageer op aanvragen, сет де СМС услуга аан

У кунт зелф бепален аан вие у де руимте верхурт врата де аанвраген те прифаќарен. Mocht u een aanvraag hebben biedt Airbnb de mogelijkheid om директна een sms te ontvangen zodat u gelijk op de hoogte bent. Ook is er de mogelijkheid in te stellen dat gasten direct kunnen rezervren, u kunt daar wel bepaalde eisen aan stellen. Handig voor als u meerdere kamers heeft.

Heet uw gasten welkom

Совети за AirbnbHet grote verschil met hotels is het personallijke contact. Probeer iets unieks te verzinnen waardoor de gast zich direct thuis voelt. Op mijn tweede fietstocht sliep ik bijv. in een caravan en lag er een doosje smarties op mijn kussen. Klein gebaar maar altijd leuk! Домаќинот на оваа сезона имаше нешто што мора да се види во денешното време.

Прегледи

Како и да е, елементот на Airbnb е блиску до прегледите честопати. De host als de gast kunnen beoordeeld worden. Deze reviews worden pas zichtbaar als beide een review hebben geschreven. Maar bieden wel een goede indicatie hoe andere gasten het gastenverblijf vonden of hoe de host de gast heeft ervaren. Зорг се сретна со een goed gastenkamer voor positieve reviews en let op welke gasten je accepteert.

Забрането е во употреба

Airbnb zet de betalingen во hun system en geeft u daar een simpel overzicht van. Daarbij zorgen ze voor een veilige betaling én uitbetaling. Zo kunt u precies zien wanneer u welke boeking heeft gehad en wat deze heeft opgeleverd.

Nog een paar voordelen van Airbnb op een rij

  • Гаранција биј хет верхрен до 700.000 евра
  • 100% гратис за врхушка
  • Bepaal zelf wie u host
  • Gegarandeerde uitbetaling

Дали сакате да го направите боекингот?

MAAK OOK ГРАТИС & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

Како да ја додадам мојата куќа на Booking com

Зелф се запозна со Airbnb reizen?

Meld u aan bij Airbnb en krijg 22 euro tegoed voor uw eigen reis

Дали ќе ве натера да се запознаете со Airbnb кликнете и овде.