Miwiti monktrail
Asia, Negara, Thailand
0

Hike MonkTrail Chiang Mai

Nggolek monktrail ing Chiang Mai lan pengin ngerti kabeh babagan undhak-undhakan sadurunge miwiti nindakake undhak-undhakan sing apik tenan liwat alas lan ndeleng kuil sing ngubengi alam?

Read More
Piwulang Basa Thai Chiang Mai
Asia, Negara, Thailand
0

Piwulang Basa Thai Chiang Mai - Tutorial Pribadi & Pelajaran Swasta

Nalika ing Chiang Mai aku ketemu karo guru Thai Swasta Chanya lan dheweke sinau dhasar basa Thai super cepet! Sing paling penting, seneng sinau. Sinau basa Thai nalika nindakake Muay Thai lan manggon ing kene nggawe urip luwih nyenengake amarga sampeyan bisa nggawe obrolan cilik lan nyambungake karo masarakat.

Sampeyan bisa rumangsa Chanya seneng banget ngajari basa liya babagan basa Thai lan babagan budaya Thailand. Bisa angel nggunakake basa anyar, nanging nganggo tangan lan pendekatan siji Chanya gampang sinau.

Aku nyiyapake blogpost iki kanggo mbantu sampeyan nemokake guru basa Thai sing tepat ing Chiang Mai lan mbantu Chanya supaya entuk siswa anyar sing apik. Menang Win!

Read More
Dhaptar kasucen Gajah Mesra Kewan Thailand
Asia, Cambodia, Thailand
0

Dhaptar: suci Gajah Mesra Kewan Thailand

Sawijining Gajah Mesra Kewan Thailand: Nanging taman endi sing ramah kewan?

Taman gajah sing duwe kewan sing ramah ing Thailand?

Yen sampeyan ora ngerti mriksa iki dhaptar taman grapyak Gajah ing Asia Perlindhungan Kewan Kewan.

Read More
Dhaptar Todo permata didhelikake Chiang Mai
Asia, Thailand
0

Dhaptar Todo Ultimate & permata sing didhelikake Chiang Mai

Dhaptar Todo Ultimate & permata didhelikake adhedhasar Chiang Mai digawe nalika manggon ing Chiang Mai menyang sinau Muay Thai. Kanca-kanca lan aku nggawe dhaptar iki kanggo sampeyan mutiara todo lan didhelikake ing Chiang Mai. Mesthine panemu mesthi beda lan yen sampeyan duwe papan & kegiatan favorit ing Chiang Mai, tinggalake komentar kasebut amarga iki bakal nggawe dhaptar luwih berharga kanggo wong liya sing plancongan <3

Nalika aku lintang * papan utawa kegiatan ing dhaptar cilik ing ngisor iki sing paling disenengi saka dhaptar tartamtu utawa permata sing didhelikake ing Chiang Mai.

Mugi sampeyan wektu sing apik tenan ing Chiang Mai <3

Read More
Cara nggunakake mobike oranye Chiang Mai
Asia, Thailand
2

Cara nggunakake Orange Bike Chiang Mai - Gunakake MoBike Chiang Mai

Nang endi wae ing Chiang Mai sampeyan ndeleng Orange Bike nanging Kepiye cara nganggo mancal orange ing Chiang Mai?

Aku saka Amsterdam lan seneng muter, nindakake sawetara muter muter liwat Eropa lan kantun sepeda nalika aku ora duwe. Solusi sandi ing Chiang Mai yaiku pit motor sing dituduhake Oranye! 🙂

Read More
Tailor Chiang Mai Thailand paling apik
Asia, Negara, Thailand
0

Tailor Chiang Mai sing paling apik - Cocog lan Kaos Khusus Chiang Mai

Kanthi Bisnis Pemasaran Online sing anyar saya aktif lan mlaku Aku butuh sandhangan sing cocog. Lan sing apik tenan yen Thailand duwe tailor paling apik ing donya. Nalika aku ana ing Chiang Mai ing wayahe aku bakal nggoleki tailor sing paling apik ing Chiang Mai.

Read More
Muay Thai Legenda Chiang Mai
Asia, Negara, Thailand
0

Sepur karo Muay Thai lan legenda tinju ing Thailand

Apa sampeyan pengin olahraga kanthi legenda Muay Thai? Kaendahan Thailand yaiku rasa seneng lan budaya olahraga paling dhuwur. Muay Thai minangka olahraga #1 sing nggawe Thailand minangka papan sing paling apik kanggo nglatih kickboxing, tinju lan MMA.

Read More
1 2 3 ... 47