Best Sunrise Spots Chiang Mai
Asia, Negara, Thailand
0

Ngendi nonton Sunrise ing Chiang Mai?

Foto ing ndhuwur yaiku Sunrise ing Wat Palad

Apa sing paling apik ing panggonan sunrise ing Chiang Mai?

Ngendi sunrise ing Chiang Mai? Yaiku sing dakkarepake nalika urip ing Chiang Mai lan ndeleng sawetara sunrises sing nggumunake saka papan sing aku ora bisa ndeleng sunrise kanthi bener. Nalika sampeyan mlebu ing kaca iki, sampeyan bisa uga duwe pitakon sing padha karo apa sing dakkarepake: Apa sing paling apik ing panggonan sunrise ing Chiang Mai?

Kanthi kirim blog iki, muga-muga bisa menehi sawetara lokasi kanggo Sunrise ing lan sekitar Chiang Mai. Lokasi kasebut minangka favoritku lan seneng santai, utawa motret foto srengenge sing sampurna. Priksa kabeh mau, nanging aja nganti lali karo favoritku Titik Sunrise ing Chiang Mai ing ngisor <3

Uga priksa: Panggonan Sunset paling apik ing Chiang Mai.

Read More
Muay Thai Pendidikan Visa
Asia, Negara, Thailand
0

Muay Thai Pendidikan Visa Chiang Mai

Apa sampeyan nggoleki visa Muay Thai ED kaya sing dakkarepake? Ayo kula nerangake sethitik liyane babagan carane proses bisa.

Muay Thai Pendidikan VisaSawise aku terlatih Muay Thai ing Chiang Mai ing 2015 aku ngerti yen kepengin lunga maneh nanging luwih suwe. Mula, aku ndeleng pilihan visa Muay Thai ED ing Chiang Mai lan muga-muga bisa mbantu uga.

Aku nemoni Chiang Mai Muay Thai School ing kutha lawas Chiang Mai kanggo milih pilihan Visa Pendidikan kanggo wulan Muay Thai Visa 6 utawa wulan 12. Dheweke banget responsif ing Facebook lan email nanging supaya aku jelasake sethithik ing njero blogpost.

Foto ing artikel iki dijupuk dening Chiang Mai adhedhasar Photographer fotografis Gisely Esther

Sawetara alasan sampeyan pengin njaluk Muisa Thai Ed Visa

  • Sampeyan pamula lan pengin sinau Muay Thai sing paling apik
  • Sampeyan penengah lan pengin nambah level Muay Thai sampeyan
  • Sampeyan praktek Muay Thai lan pengin nglawan ing Thailand
  • Pengin dadi luwih pas ing wektu sing sampeyan pilih!

Ana macem-macem opsi kanggo njaluk Visa ED muay Thai Visa. Aku lunga menyang paket latihan ing CMMTG. Wektu nulis artikel iki yaiku Desember 2019, rega bisa diganti nalika sampeyan siyap nanging pangerten sing apik kanggo apa rega.

Read More
Panggonan sing paling apik ing Sunset Chiang-Mai
Asia, Negara, Thailand
0

Ngendi kanggo ndeleng Sunset ing Chiang Mai?

Apa sing paling apik ing panggonan ing Sunset ing Chiang Mai?

Ngendi nonton srengenge ing Chiang Mai? Yaiku sing takon marang mysefl nalika manggon ing Chiang Mai lan ndeleng sawetara srengenge sing nggumunake saka papan sing ora bisa ndeleng srengenge kanthi bener. Nalika sampeyan mlebu ing kaca iki, sampeyan bisa uga duwe pitakon sing padha karo apa sing dakkarepake: Apa sing paling apik ing panggonan srengenge ing Chiang Mai?

Kanthi postingan blog iki, muga-muga bisa menehi sawetara lokasi kanggo srengenge ing srengenge lan sekitar Chiang Mai. Lokasi kasebut minangka favorit pribadi lan seneng ngendhokke, utawa motret foto srengenge sing sampurna. Priksa kabeh mau, nanging aja nganti lali karo favoritku titik srengenge ing Chiang Mai ing ngisor kirim <3

Manuk awal? Priksa uga: Panggonan sunrise paling apik ing Chiang Mai.

Read More
Miwiti monktrail
Asia, Negara, Thailand
0

Hike MonkTrail Chiang Mai

Nggolek monktrail ing Chiang Mai lan pengin ngerti kabeh babagan undhak-undhakan sadurunge miwiti nindakake undhak-undhakan sing apik tenan liwat alas lan ndeleng kuil sing ngubengi alam?

Read More
Piwulang Basa Thai Chiang Mai
Asia, Negara, Thailand
0

Piwulang Basa Thai Chiang Mai - Tutorial Pribadi & Pelajaran Swasta

Nalika ing Chiang Mai aku ketemu karo guru Thai Swasta Chanya lan dheweke sinau dhasar basa Thai super cepet! Sing paling penting, seneng sinau. Sinau basa Thai nalika nindakake Muay Thai lan manggon ing kene nggawe urip luwih nyenengake amarga sampeyan bisa nggawe obrolan cilik lan nyambungake karo masarakat.

Sampeyan bisa rumangsa Chanya seneng banget ngajari basa liya babagan basa Thai lan babagan budaya Thailand. Bisa angel nggunakake basa anyar, nanging nganggo tangan lan pendekatan siji Chanya gampang sinau.

Aku nyiyapake blogpost iki kanggo mbantu sampeyan nemokake guru basa Thai sing tepat ing Chiang Mai lan mbantu Chanya supaya entuk siswa anyar sing apik. Menang Win!

Read More
Dhaptar kasucen Gajah Mesra Kewan Thailand
Asia, Cambodia, Thailand
0

Dhaptar: suci Gajah Mesra Kewan Thailand

Sawijining Gajah Mesra Kewan Thailand: Nanging taman endi sing ramah kewan?

Taman gajah sing duwe kewan sing ramah ing Thailand?

Yen sampeyan ora ngerti mriksa iki dhaptar taman grapyak Gajah ing Asia Perlindhungan Kewan Kewan.

Read More
Dhaptar Todo permata didhelikake Chiang Mai
Asia, Thailand
0

Dhaptar Todo Ultimate & permata sing didhelikake Chiang Mai

Dhaptar Todo Ultimate & permata didhelikake adhedhasar Chiang Mai digawe nalika manggon ing Chiang Mai menyang sinau Muay Thai. Kanca-kanca lan aku nggawe dhaptar iki kanggo sampeyan mutiara todo lan didhelikake ing Chiang Mai. Mesthine panemu mesthi beda lan yen sampeyan duwe papan & kegiatan favorit ing Chiang Mai, tinggalake komentar kasebut amarga iki bakal nggawe dhaptar luwih berharga kanggo wong liya sing plancongan <3

Nalika aku lintang * papan utawa kegiatan ing dhaptar cilik ing ngisor iki sing paling disenengi saka dhaptar tartamtu utawa permata sing didhelikake ing Chiang Mai.

Mugi sampeyan wektu sing apik tenan ing Chiang Mai <3

Read More
1 2 3 ... 47