Ik durf wel te zeggen dat de fietsenmakers van FietsNED een gat in de markt vullen. Zij zorgen bij jou voor een fietsenmaker aan huis od de plaats waar jij deze wilt hebben. Bijvoorbeeld het werk. V Nederlandu najdete nekaj najpomembnejših lokacij. Zo je bil deze er ook bij mij!

Twee dagen voor vertrek heb ik de bus van FietsNED naar mijn huis laten komen om mijn fiets weer helemaal top te maken voor deze reis. Zo kon ik in de krappe tijd die ik nog je imel andere zaken afhandelen en regelen.

Fietsenmaker aan huis

FietsNED heeft busjes je spoznal popoln mobiele werkplaatsen. Daardoor kunnen ze op elke plek fietsen repareren. Sta je stil op je pot. Pij een bakje koffie, ga lunchen en wacht rustig af tot FietsNED jouw fiets heeft gemaakt. Daarnaast komt het natuurlijk voor dat je naar je werk rijdt en daar ziet dat je fiets niet meer in orde is. Lekke band, geen verlichting meer, noem het maar op FietsNED regelt het voor jou.

Abonnement: Pechhulp voor jouw fiets

Lekker fietsen en veel kilometrov fietsplezier helaas is fietspech onderweg niet uitgesloten. Zoals smo de ANWB pas al jaren kennen heeft FietsNED een pech-onderweg-service voor fietsers ontwikkeld. Je ontvangt een pechpas waarmee je als het ware altijd je fietsenmaker bij de hand hebt, die in geval van pech, kosteloos verder helpt. (afgezien van onderdelen) Zo heb je noot meer het probleem dat je niet thuiskomt.

V trenutku, ko je schrijven heb ik 3000 km do prtljage gemaakt na de nieuwe onderhoudsbeurt en alles is nog dik in orde!

paul

Delite s prijatelji, znanci, družino in partnerji :-)
Izdala
paul
Tags: FietsNED

Zadnje objave

Ogled hrane v Hong Kongu

Hongkong, znan po bleščečem obzorju in živahnih ulicah, je tudi zatočišče za...

Pred 4 meseci

Odkrijte Hong Kong

To ni le še ena turistična dejavnost; je poučna izkušnja, ki pusti trajen vtis.…

Pred 4 meseci

Brezplačni sprehod po Hong Kongu

Hongkong je bil vedno na mojem seznamu za obisk! Zdaj sem tukaj in pripravljen na…

Pred 4 meseci

Ogled ulične hrane v Hanoju

Zame je to potovanje s hrano v Hanoju MORAJO OPRAVITI: ob pisanju tega članka se zavedam ...

Pred 5 meseci

Kolesarska tura Hanoi Vietnam

Ogled Hanoja s kolesarjenjem po mestu! To dejavnost toplo priporočam vsem, ki…

Pred 5 meseci

Kolesarske ture v Chiang Maiju

Iščete kolesarske izlete v Chiang Mai? Popolnoma razumem! Chiang Mai je…

Pred 6 meseci