Інтэрнэт-намёт копен
Краіны, Еўропа, Нідэрланды
0
Будзьце разумныя, захавайце гэты карысны пост на потым!

Інтэрнэт-намёт копен

Op Tentspot.nl vind je een ruim assortiment tenten en kun je gemakkelijk на. Deze tenten zijn in te delen in vier categorieën. Namelijk tunneltenten, oppomptenten, koepeltenten en opgooitenten. Het is belangrijk om de juiste палатка te vinden die bij je past.

Інтэрнэт-тунэль копэна

De tunneltent valt onder de categorie boogtenten, net zoals de koepeltent. Bij een tunneltent zitten de boogstokken aan elkaar geschakeld, hierdoor ontstaat er een tunnel-vorm. Er zijn verschillende tunneltent te verkrijgen voor разнастайны doeleinde. Zo zijn er trekkerstenten zoals de Coleman Aravis 2 (die ik heb meegekregen). Deze tenten zijn ideaal voor trekvakanties сустрэў дэ заплечнік, матацыклаў. Er zijn bijzettenten die gebruikt worden als extra slaapplaats voor de kinderen. Dit als je bijvoorbeeld сустрэў дэ караван, лагернік з een grotere намёт op vakantie схіліўся. En er zijn familietenten, deze tenten zijn groot genoeg om er сустрэўся het hele gezin gebruik van te maken. Deze tenten bieden slaapplaatsen foror gezinnen tot wel 6 personen. En hebben vaak ook nog een groot leefgedeelte, waar сустрэўся het hele gezin gegeten kan harden.

In de afbeeldingen zie je mijn палатка. Een tweepersoonsten. (dat is wat veel gezegd maar ik kan er zelf goed in liggen samen met mijn spullen die ik mee heb) Хай bij het uitzoeken van de tent goed om de maten die staan ​​omschreven.

Інтэрнэт-намёт копен

Інтэрнэт навобмацак

De oppomptent is vergelijkbaar met de tuneltent. Het grote verschil is de manier van opzetten en de materialen die hiervoor nodig zijn. Een напышлівыя паветраныя трубкі. Dit zijn buizen die opgepompt kunnen пагаршаецца. Hierdoor staat je палатка ў enkele minuten en hoef je niet meer moeilijk te doen met stokken. У tegenstelling tot de tuneltent is oppomptent alleen verkrijgbaar als grote familietent. De kans is groot dat he he asortiment oppomptenten met de tijd flink zal groeien omdat er steeds meer vraag naar is.

Інтэрнэт een koepeltent kopen

De koepeltent wordt het meest gebruikt als bijzettent. Dit komt doordat er hierin ook veel te verkrijgen is en de tent een compacte vorm heeft. De koepeltent - сям'я ван дэ тунэлент. Het grote verschil is dat de tentstokken bij een koepeltent niet geschakeld zijn, maar over elkaar heen vallen. Hierdoor creëert de koepeltent op een klein oppervlakte genoeg hoogte om rechtop te kunnen zitten. Паспрабуйце палепшыць камфорт. Ook zijn er разнастайныя koepeltenten die als trekkerstent gebruikt worden. Een tent uit de zelfde serie waarmee ik op vakantie ben is bijvoorbeeld de Coleman Monviso.

Інтэрнэт-капітуляр

De opgooitent з'яўляецца favoriet onder de festivalganger. Dit komt doordat de tentjes vaak voordelig zijn in aanschaf en binnen enkele seconden staan. Je hoeft de палатка namelijk alleen maar van je af te gooien. Een nadeel van deze tenten is het pakvolume doordat de koepelboog onder spanning blijft staan ​​krijg je een groot cirkel-vormig pakket. Aan te raden als je een opgooitent wat langer dan een festival wilt gebruiken. Bijvoorbeeld als bijzettent een wat duurdere en betere kwaliteit aan te schaffen. Hierdoor weet je zeker dat vocht buiten de deur blijft en je een wat ruimere палатка hebt.

падобныя паведамленні
Аўтобус аэрапорта Крабі да горада Крабі Ао Нанг
Аўтобус з аэрапорта Крабі ў горад Крабі ці Ао Нанг
Куньмін Каменны лес Шылін
Куньмін у Каменны лес у Шыліне
Веласпорт Стакгольм Ольса
Ездзіць на веласіпедзе са Стакгольма ў Осла