ຄຳ ແນະ ນຳ voor het verhuren van een huis / appartement ຜ່ານ Airbnb

ຈົ່ງສະຫຼາດເກັບຮັກສາ ໜ້າ ນີ້ທີ່ມີປະໂຫຍດຕໍ່ມາ!

ແພລະຕະຟອມ mett het Airbnb kunt uw uw bed & breakfast huis of appartement of ho (s) ໂທລະທັດ ຟຣີ over de ສະຫະລັດ ສົ່ງເສີມ en verhuren. ເວທີທີ່ໃຊ້ເວລາ heeft nu al meer dan 15 miljoen gasten uit 190 landen.

ກົດທີ່ນີ້ໂດຍກົງໂດຍກົງ

Bent u al aangesloten? Evengoed heb ik hieronder een paar ຄໍາແນະນໍາ voor Airnbnb die misschien wel nuttig kunnen zijn voor uw ບັນຊີ. Zelf heb ik afgelopen zomer ປະຕູ Duitsland gefietst en ໃນອາທິດtweeënhalve 16 verschillende slaapplaatsen ຜ່ານ Airbnb geboekt. ຄລິກທີ່ນີ້ om deze ທ່ອງທ່ຽວ te bekijken.

DUBBEL ZOVEEL KANS, MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN LISTING OP BOOKING.COM

ວິທີການເພີ່ມເຮືອນຂອງຂ້ອຍໃນການຈອງ com

ຄຳ ແນະ ນຳ ກ່ຽວກັບການອອກອາກາດຜ່ານລະບົບ Airbnb

Beschrijving van het huis ກະແລ້ມ

Het voordeel van Airbnb ແມ່ນ dat je elke slaapplaats kunt verhuren, van studentenkamer tot boomhut en van ສົມບູນ villa tot caravan ໃນ de tuin. Zorg daarom voor een goede beschrijving die klopt bij uw ruimte zodat de gasten ຊຸ່ມຊຸ່ມ wat ze krijgen voor hun geld. Biedt u een ontbijtje en handdoek aan ບໍ? Vermeld dit dan bij de beschrijving; doet het altijd ໄປແລ້ວ!

ຫ້ອງສະ ໝຸດ Beschrijving van de faciliteiten

Airbnb biedt de mogelijkheid om een ​​opsomming te maken van de faciliteiten, zoals u dat misschien ook gewend bent van ໂຮງແຮມ - ເວບໄຊທ໌. ເຄື່ອງ wifi ບໍ? Een wasmachine ບໍ? Een föhn? Voeg dit soort dingen toe aan de lijst van faciliteiten. U heeft het allemaal al klaarstaan ​​en u kunt uw gast een ຈິນຕະນາການລາຄາຖືກ bieden.

Foto's van het huis

ຄຳ ແນະ ນຳ ຂອງ Airbnb verhuren

ຄຳ ແນະ ນຳ ຂອງ Airbnb verhuren

Zorg voor foto's die kloppen bij de ruimte, dat geeft de gast een reëel beeld van wat hij of zij krijgt voor het geld en zorgt voor een hoge klanttevredenheid. U kunt natuurlijk wel netjes opruimen zodat de ruimte er ໄປໃສ uit ziet. Zorg dan al als de gast langs komt dat uw huis in dezelfde staat ແມ່ນ als op de foto's. ເຮຶອນ uenen prachtig uitzicht? Voorzieningen in de buurt? (bv. ລົດໂດຍສານ, ລົດເມ, ຊຸບເປີມາເກັດ, ຫໍພິພິຕະພັນ) Fotografeer ze en voeg ze toe aan uw profiel! (mijn eigen ervaring staat hiernaast, ik had een kamer geboekt obv één foto wel spannend maar uiteindelijk zat ik ໃນ een rommelhokje)

Tarieven en beschikbaarheid

U kent uw ruimte en ການວາງແຜນທີ່ດີທີ່ສຸດ, dus laat Airbnb u zelf de prijs en beschikbaarheid bepalen. U kunt ook aangepaste prijzen vaststellen voor individuele nachten en ໃນທ້າຍອາທິດ, speciale evenementen (bv. carnaval) en maandelijkse verblijven. Airbnb toont uw adsentie voor de door u ingestelde prijs en wanneer u aangeeft dat uw ruimte niet beschikbaar ແມ່ນ, zorgt Airbnb ervoor dat het verdwijnt uit de zoekresultaten.

Reageer op aanvragen, zet de sms ບໍລິການ aan

U kunt zelf bepalen aan wie u de ruimte verhuurt ປະຕູ de aanvragen te accepteren. Mocht u een aanvraag hebben biedt Airbnb de mogelijkheid om direct een sms te ontvangen zodat u gelijk op de hoogte ງໍ. Ook is er de mogelijkheid in te stellen dat gasten direct kunnen reserveren, u kunt daar wel bepaalde eisen aan stellen. Handig voor als u meerdere ກະແລ້ມ heeft.

Heet uw ກະເພາະອາຫານ

ຄຳ ແນະ ນຳ ຂອງ AirbnbHet grote verschil met ໂຮງແຮມແມ່ນການຕິດຕໍ່ het persoonlijke. Probeer iets unieks te verzinnen waardoor de gast zich ໂດຍກົງ thuis voelt. Op mijn tweede fietstocht sliep ik bijv. in een caravan en lag er een doosje smarties op mijn kussen. ຄູນນະພາບຫລັກ klein gebaar maar altijd leuk! ເຈົ້າພາບ Een andere ເຄີຍມີເວລາທີ່ພວກເຂົາໄດ້ພົບກັບສິ່ງທີ່ພວກເຂົາຕ້ອງການ.

ຄວາມຄິດເຫັນ

Wat ook een belangrijk ອົງປະກອບຂອງ Airbnb ແມ່ນ zijn de ລີວິວ oftewel de beoordelingen. De host als de gast kunnen beoordeeld worden. Deze ລີວິວ ຄຳ worden pas zichtbaar als beide een review hebben geschreven. Maar bieden wel een goede indicatie hoe andere ກະເພາະອາຫານ het gastenverblijf vonden ຂອງ hoe de host de gast heeft ervaren. Zorg met een goed gastenkamer voor positieve reviews en let op welke gasten je accepteert.

Veilige betalingen én uitbetalingen

ບໍລິສັດ Airbnb zet de betalingen in hun systeem en geeft u daar een simpel overzicht van. Daarbij zorgen ze voor een veilige betting én uitbetaling. Zo kunt u ລະມັດລະວັງ zien wanneer u welke boeking heeft gehad en wat deze heeft opgeleverd.

Nog een paar voordelen van Airbnb op een rij

  • Garantie bij het verhuren ລວມ 700.000 ເອີໂຣ
  • 100% ໂດຍບໍ່ຕ້ອງເສຍຄ່າ
  • Bepaal zelf wie u host
  • ຜະລິດຕະພັນ Gegarandeerde uitbetaling

ທ່ານຕ້ອງການຂ້າພະເຈົ້າບໍ?

ຮ້ານຂາຍປື້ມ MAAK OOK GRATIS & SIMPEL EEN ເປີດຕົວ ໜັງ ສື OP

ວິທີການເພີ່ມເຮືອນຂອງຂ້ອຍໃນການຈອງ com

Zelf ໄດ້ພົບກັບການປັບ ໃໝ່ ຂອງ Airbnb ບໍ?

Meld u aan bij Airbnb en krijg 22 ເອີຣົບ tegoed voor uw eigen reis

Wilt u meer ຊຸ່ມໃນໄລຍະ het reizen met Airbnb ກົດແລະ hier.