Pikat më të mira të lindjes së diellit në Chiang Mai
Azi, vendet, Tajlandë
0

Ku të shikoni Sunrise në Chiang Mai?

Kjo foto më lart është Sunrise në Wat Palad

Cilat janë pikat më të mira të lindjes së diellit në Chiang Mai?

Ku të shikoni lindjen e diellit në Chiang Mai? Kjo është ajo që pyeta veten kur jetoja në Chiang Mai dhe pashë disa lindje dielli mahnitëse nga vende ku nuk mund ta shihja lindjen e diellit siç duhet. Kur zbarkoni në këtë faqe, ndoshta keni të njëjtën pyetje që kisha unë: Cilat janë pikat më të mira të lindjes së diellit në Chiang Mai?

Me këtë postim në blog, shpresoj t'ju jap disa vendndodhje për Sunrise në dhe rreth Chiang Mai. Këto vende janë të preferuarat e mia personale dhe të shkëlqyera për t'u çlodhur ose për të kapur fotografi të përsosura të lindjes së diellit. Shikoni të gjitha, por mos e humbisni të preferuarin tim absolut Vendlindja e diellit në Chiang Mai në fund <3

Gjithashtu shikoni: Vendet më të mira të perëndimit të diellit në Chiang Mai. 

Lexo më shumë
Viza Arsimore Muay Thai
Azi, vendet, Tajlandë
0

Viza Arsimore Muay Thai Chiang Mai

A po kërkoni për një vizë Muay Thai ED si unë? Më lejoni të shpjegoj pak më shumë se si funksionon procesi.

Viza Arsimore Muay ThaiPas unë trajnuar Muay Thai në Chiang Mai në 2015 e dija se do të doja të shkoja përsëri, por për pak më gjatë. Prandaj, kërkova opsionet e vizave Muay Thai ED në Chiang Mai dhe shpresoj që t'ju ndihmojë gjithashtu.

Kam hasur në shkollën Chiang Mai Muay Thai në qytetin e vjetër të Chiang Mai për të zgjidhur opsionet e vizave arsimore për një vizë arsimore Muay Thai 6-mujore ose 12-mujore. Ata janë shumë të përgjegjshëm në Facebook dhe email, por më lejoni të shpjegoj pak këtu brenda një postimi në blog.

Fotot në këtë artikull janë marrë nga Chiang Mai Fotograf holistik Gisely Esther

Disa arsye që dëshironi të merrni një vizë Muay Thai ED

  • Ju jeni fillestar dhe dëshironi të mësoni Muay Thai nga më të mirët
  • Ju jeni mesatar dhe dëshironi të përmirësoni nivelin tuaj Muay Thai
  • Ju praktikoni Muay Thai dhe dëshironi të luftoni në Tajlandë
  • Dëshironi të bëheni shumë në formë brenda periudhës që zgjidhni!

Ka shumë opsione për të marrë një vizë ED muay Thai. Shkova për një paketë trajnimi në CMMTG. Koha e shkrimit të këtij artikulli është dhjetor 2019, kështu që çmimet mund të ndryshojnë kur ta përgatisni, por është një kuptim i mirë se çfarë do të merrni për çfarë çmimi.

Lexo më shumë
Vendi më i mirë Sunset Chiang-Mai
Azi, vendet, Tajlandë
0

Ku të shikoni Sunset në Chiang Mai?

Cilat janë pikat më të mira të perëndimit të diellit në Chiang Mai?

Ku të shikoni perëndimin e diellit në Chiang Mai? Kjo është ajo që e pyeta mysefl kur jetoja në Chiang Mai dhe pashë disa muzg mahnitës nga vende ku nuk mund ta shihja perëndimin e diellit siç duhet. Kur zbarkoni në këtë faqe, ndoshta keni të njëjtën pyetje që kisha unë: Cilat janë pikat më të mira të perëndimit të diellit në Chiang Mai?

Me këtë postim në blog, shpresoj t'ju jap disa vende për perëndimin e diellit në dhe rreth Chiang Mai. Këto vende janë të preferuarat e mia personale dhe të shkëlqyera për t'u çlodhur ose për të kapur fotografi të përsosura të perëndimit të diellit. Shikoni të gjitha, por mos e humbisni të preferuarin tim absolut vend perëndimi i diellit në Chiang Mai në fund të postimit <3

Zog i hershëm? Shikoni gjithashtu: Vendet më të mira të lindjes së diellit në Chiang Mai

Lexo më shumë
Fillimi i shtegut monk
Azi, vendet, Tajlandë
0

Hike MonkTrail Chiang Mai

Duke kërkuar për shtegun e murgut në Chiang Mai dhe dëshironi të dini gjithçka rreth ecjes përpara se të filloni të bëni këtë shëtitje të mahnitshme nëpër pyll dhe të shihni tempuj të rrethuar nga natyra?

Lexo më shumë
Mësime të Gjuhës Tajlandeze Chiang Mai
Azi, vendet, Tajlandë
0

Mësime të Gjuhës Tajlandeze Chiang Mai – Mësues Privat & Mësime Private

Ndërsa në Chiang Mai takova një mësues privat tajlandez Chanya dhe ajo më mësuan bazat e gjuhës tajlandeze shumë shpejt! Më e rëndësishmja, ishte kënaqësi për të mësuar. Të mësosh gjuhën tajlandeze ndërsa bën Muay Thai dhe jeton këtu e bën jetën shumë më argëtuese pasi mund të bësh biseda të vogla dhe të lidhesh më mirë me njerëzit.

Ju mund të ndjeni se Chanya është shumë i apasionuar pas mësimit të të tjerëve gjuhën tajlandeze dhe kulturën tajlandeze. Mund të jetë e vështirë të mësosh një gjuhë të re, por me qasjen në dorë dhe një për një, Chanya e bën të lehtë të mësosh.

Kam krijuar këtë postim në blog për t'ju ndihmuar të gjeni mësuesin tuaj të duhur të gjuhës tajlandeze në Chiang Mai dhe për të ndihmuar Chanya të marrë studentë të rinj të bukur. Fito Fitore!

Lexo më shumë
Listoni strehën e elefantëve miqësorë me kafshët në Tajlandë
Azi, Kamboxhi, Tajlandë
0

Lista: Tajlanda e elefantëve miqësorë me kafshët

Vendi i shenjtë i elefantëve miqësorë me kafshët Tajlandë: Por cili park është i vërtetë miqësor ndaj kafshëve?

Cili park elefantësh është miqësor me kafshët në Tajlandë?

Nëse nuk e dini, kontrolloni këtë Lista e parqeve miqësore me elefantët në Azinë e Mbrojtjes së Botës së Kafshëve.

Lexo më shumë
Lista e detyrave të çmuara të fshehura Chiang Mai
Azi, Tajlandë
0

Lista përfundimtare e detyrave dhe gurët e çmuar të fshehur Chiang Mai

Lista përfundimtare e detyrave dhe gurët e çmuar të fshehur me bazë Chiang Mai të krijuara gjatë kohës që jetoni në Chiang Mai mësoni Muay Thai. Unë dhe miqtë e mi krijuam këtë listë për ju punët dhe gurët e çmuar të fshehur në Chiang Mai. Sigurisht që opinionet janë gjithmonë të ndryshme dhe nëse keni pikat dhe aktivitetet tuaja të preferuara në Chiang Mai, ju lutemi lini ato në komente pasi kjo do ta bëjë listën më të vlefshme për udhëtarët e tjerë <3

Kur yll* një vend ose aktivitet në listat e vogla më poshtë është i preferuari im i asaj liste specifike ose një perlë e fshehur në Chiang Mai.

Ju uroj një kohë të mrekullueshme në Chiang Mai të bukur <3

Lexo më shumë
1 2 3 ... 47