Најдобри места за изгрејсонце Чианг Маи
Азија, земји, Тајланд
0

Каде да го гледате изгрејсонцето во Чианг Маи?

Оваа фотографија погоре е изгрејсонце во Ват Палад

Кои се најдобрите места на изгрејсонце во Чианг Маи?

Каде да го гледате изгрејсонцето во Чианг Маи? Тоа е она што се запрашав кога живеев во Чианг Маи и ​​видов прекрасни изгрејсонце од места каде што не можев да го видам изгрејсонцето правилно. Кога ќе слетате на оваа страница, веројатно го имате истото прашање што го имав јас: Кои се најдобрите места на изгрејсонце во Чианг Маи?

Со овој блог пост се надевам дека ќе ви дадам неколку локации за изгрејсонце во и околу Чианг Маи. Овие локации се мои лични омилени и одлични за опуштање или снимање совршени слики од изгрејсонце. Проверете ги сите, но не пропуштајте го мојот апсолутен фаворит Место на изгрејсонце во Чианг Маи на дното <3

Исто така проверете: Најдобрите места за зајдисонце во Чианг Маи. 

Прочитај повеќе
Муај тај образовна виза
Азија, земји, Тајланд
0

Образовна виза за Муај Тај Чианг Маи

Дали барате Muay Thai ED виза како јас? Дозволете ми да објаснам малку повеќе за тоа како функционира процесот.

Муај тај образовна визаПо јас тренирал муај тај во Чианг Маи во 2015 година знаев дека би сакал да одам повторно, но уште малку. Затоа, ги побарав опциите за виза за Muay Thai ED во Чианг Маи и ​​се надевам дека ќе ви помогне и вам.

Наидов на Чианг Маи Муај Тај училиште во стариот дел на Чианг Маи за да ги средам опциите за образовна виза за образовна виза за Муај тај од 6 месеци или 12 месеци. Тие се многу одговорни на Фејсбук и е-пошта, но дозволете ми да објаснам малку овде во блогпост.

Фотографиите во оваа статија се направени од Чианг Маи Жили Естер холистички фотограф

Неколку причини зошто сакате да добиете Muay Thai ED виза

  • Вие сте почетник и сакате да научите Muay Thai од најдобрите
  • Вие сте средно и сакате да го подобрите вашето ниво на Muay Thai
  • Вежбате муај тај и сакате да се борите во Тајланд
  • Сакате да станете многу фит во периодот што ќе го изберете!

Постојат повеќе опции за да добиете виза за ED Muay Thai. Отидов на тренинг пакет во CMMTG. Времето на пишување на овој напис е декември 2019 година, така што цените може да се променат кога ќе го подготвите, но е добро разбирање што ќе добиете за која цена.

Прочитај повеќе
Најдоброто место зајдисонце Чианг-Мај
Азија, земји, Тајланд
0

Каде да се види зајдисонце во Чианг Маи?

Кои се најдобрите места за зајдисонце во Чианг Маи?

Каде да се види зајдисонце во Чианг Маи? Тоа е она што го прашав mysefl кога живеев во Чианг Маи и ​​видов прекрасни зајдисонца од места каде што не можев да го видам зајдисонцето правилно. Кога ќе слетате на оваа страница, веројатно го имате истото прашање што го имав јас: Кои се најдобрите места за зајдисонце во Чианг Маи?

Со овој блог пост се надевам дека ќе ви дадам неколку локации за зајдисонце во и околу Чианг Маи. Овие локации се мои лични омилени и одлични за опуштање или снимање совршени слики зајдисонце. Проверете ги сите, но не пропуштајте го мојот апсолутен фаворит место за зајдисонце во Чианг Маи на дното на објавата <3

Рана птица? Проверете и: Најдобрите места на изгрејсонце во Чианг Маи

Прочитај повеќе
Почеток на монашката патека
Азија, земји, Тајланд
0

Пешачете MonkTrail Чианг Маи

Во потрага по монашка патека во Чианг Маи и сакате да знаете сè за планинарењето пред да започнете со ова неверојатно пешачење низ шумата и да ги видите храмовите опкружени со природа?

Прочитај повеќе
Часови за тајландски јазик Чианг Маи
Азија, земји, Тајланд
0

Часови за тајландски јазик Чианг Маи – приватен учител и приватни часови

Додека сте во Чианг Маи запознав приватен тајландски учител Чања и таа ме научија основите на тајландскиот јазик супер брзо! Што е најважно, беше забавно да се учи. Учењето тајландски јазик додека се занимавате со муај тај и живеете овде го прави животот многу позабавен бидејќи можете да правите мали разговори и подобро да се поврзете со луѓето.

Може да почувствувате дека Чања е многу страстен да ги подучува другите тајландски јазик и за тајландската култура. Може да биде тешко да се навикнеш на нов јазик, но со пристапот еден на еден, Чања го олеснува учењето.

Го поставив овој блог-пост за да ви помогнам да го најдете вистинскиот учител по тајландски јазик во Чианг Маи и ​​да и помогнам на Чања да добие прекрасни нови студенти. Победи Победа!

Прочитај повеќе
Наведете го засолништето за слонови погодно за животни Тајланд
Азија, Камбоџа, Тајланд
0

Список: Засолниште за слонови погодно за животни Тајланд

Засолниште за слонови погодно за животни Тајланд: Но, кој парк е вистински пријател за животните?

Кој парк на слонови е погоден за животни во Тајланд?

Ако не знаете, проверете го ова список на паркови погодни за слоновите во Азија за заштита на светот на животните.

Прочитај повеќе
Работа листа на скриени скапоцени камења Чианг Маи
Азија, Тајланд
0

Крајна листа на задачи и скриени скапоцени камења Чианг Маи

Крајна листа на задачи и скриени скапоцени камења базирани на Чианг Маи создадени додека живееле во Чианг Маи до научете муај тајландски. Моите пријатели и јас ја создадовме оваа листа за вас работи и скриени скапоцени камења во Чианг Маи. Се разбира, мислењата се секогаш различни и ако ги имате вашите омилени места и активности во Чианг Маи, ве молиме оставете ги во коментар бидејќи ова ќе ја направи листата повредна за другите патници <3

Кога ќе ѕвезда* место или активност во малите списоци подолу, ми е омилено од таа конкретна листа или скриен скапоцен камен во Чианг Маи.

Ви посакувам прекрасно време во прекрасната Чианг Маи <3

Прочитај повеќе
1 2 3 ... 47