Online tent kopen
Countries, Europe, The Netherlands
0
Be smart save this helpful post for later!

Online tent kopen

Op Tentspot.nl vind je een ruim assortiment tenten en kun je gemakkelijk on. Deze tenten zijn in te delen in vier categorieën. Namelijk tunneltenten, oppomptenten, koepeltenten en opgooitenten. Het is belangrijk om de juiste tent te vinden die bij je past.

Online een tunneltent kopen

De tunneltent valt onder de categorie boogtenten, net zoals de koepeltent. Bij een tunneltent zitten de boogstokken aan elkaar geschakeld, hierdoor ontstaat er een tunnel-vorm. Er zijn verschillende tunneltent te verkrijgen voor diverse doeleinde. Zo zijn er trekkerstenten zoals de Coleman Aravis 2 (die ik heb meegekregen). Deze tenten zijn ideaal voor trekvakanties met de backpack, fiets of motor. Er zijn bijzettenten die gebruikt worden als extra slaapplaats voor de kinderen. Dit als je bijvoorbeeld met de caravan, camper of een grotere tent op vakantie bent. En er zijn familietenten, deze tenten zijn groot genoeg om er met het hele gezin gebruik van te maken. Deze tenten bieden slaapplaatsen voor gezinnen tot wel 6 personen. En hebben vaak ook nog een groot leefgedeelte, waar met het hele gezin gegeten kan worden.

In de afbeeldingen zie je mijn tent. Een tweepersoonstent. (dat is wat veel gezegd maar ik kan er zelf goed in liggen samen met mijn spullen die ik mee heb) Let bij het uitzoeken van de tent goed om de maten die staan omschreven.

Online tent kopen

Online een oppomptent kopen

De oppomptent is vergelijkbaar met de tunneltent. Het grote verschil is de manier van opzetten en de materialen die hiervoor nodig zijn. Een oppomptent heeft airtubes. Dit zijn buizen die opgepompt kunnen worden. Hierdoor staat je tent in enkele minuten en hoef je niet meer moeilijk te doen met stokken. In tegenstelling tot de tunneltent is de oppomptent alleen verkrijgbaar als grote familietent. De kans is groot dat het assortiment oppomptenten met de tijd flink zal groeien omdat er steeds meer vraag naar is.

Online een koepeltent kopen

De koepeltent wordt het meest gebruikt als bijzettent. Dit komt doordat er hierin ook veel te verkrijgen is en de tent een compacte vorm heeft. De koepeltent is familie van de tunneltent. Het grote verschil is dat de tentstokken bij een koepeltent niet geschakeld zijn, maar over elkaar heen vallen. Hierdoor creëert de koepeltent op een klein oppervlakte genoeg hoogte om rechtop te kunnen zitten. Dit vergroot aanzienlijk het comfort. Ook zijn er diverse koepeltenten die als trekkerstent gebruikt worden. Een tent uit de zelfde serie waarmee ik op vakantie ben is bijvoorbeeld de Coleman Monviso.

Online een opgooitent kopen

De opgooitent is favoriet onder de festivalgangers. Dit komt doordat de tentjes vaak voordelig zijn in aanschaf en binnen enkele seconden staan. Je hoeft de tent namelijk alleen maar van je af te gooien. Een nadeel van deze tenten is het pakvolume doordat de koepelboog onder spanning blijft staan krijg je een groot cirkel-vormig pakket. Aan te raden als je een opgooitent wat langer dan een festival wilt gebruiken. Bijvoorbeeld als bijzettent een wat duurdere en betere kwaliteit aan te schaffen. Hierdoor weet je zeker dat vocht buiten de deur blijft en je een wat ruimere tent hebt.

Related Posts
Vietnam Motorbike Roadtrip
Tips how to ride motorbike in Vietnam
The flight to Beijing
Womens prison massage Chiang Mai
Women’s prison massage Chiang Mai