kortingscode airbnb

Kortingscode Airbnb | direct 40 euro korting

Be smart save this helpful page for later!

Wil jij ook een Airbnb kortingscode? Dat is simpel, als je nog geen lid bent van Airbnb kun je met de link hieronder 40 euro korting claimen!

Bezoek onderstaande link jouw Airbnb kortingscode:

https://gobackpackgo.com/go/airbnb-coupon

Kortingscode Airbnb

Airbnb kortingscodeAls je nog geen lid bent van Airbnb dan heb je geluk, de link die ik op deze pagina heb gezet geeft jou recht op 40 euro korting bij Airbnb. Bij een reis van 60 euro maar dát is zo geregeld met een weekendje weg 🙂 Als je op de link klikt word je automatisch naar een pagina op de Airbnb site geleidt waar je direct jouw korting kunt claimen door je aan te melden. Je kunt je eenvoudig aanmelden met Facebook of gewoon een e-mailadres gebruiken 🙂

Airbnb of hotel

De hoofdreden dat ik gebruik maak van Airbnb is omdat je echt in de lokale omgeving bent. De meeste appartementen hebben goede faciliteiten die je ook thuis gewend bent. Onbeperkt gebruik van wifi en lekker je eigen eten/drankjes halen en in de grote koelkast zetten en eventueel ook nog zelf koken in de keuken van jouw Airbnb host. Door deel uit de maken van de normale wijk heb je meer het gevoel dat je écht lokaal bent. Vaak weten hosts ook nog leuke en lekkere tips voor de omgeving zodat je niet alleen de lonely planet uitjes hebt.

Probeer Airbnb nu zelf mét 40 euro korting door je aan te melden met deze link:

https://gobackpackgo.com/go/airbnb-coupon

Hoe kun je gebruik maken van de Airbnb kortingscode!?

Het is eigenlijk heel simpel. Volg de link hier boven en je komt op de pagina uit waar je direct jouw 40 euro bij Airbnb kunt claimen. Je hoeft je alleen even in te schrijven én je kunt direct gebruik maken van de aanbieding.

Mocht het niet lukken kopieer de link dan in een andere browser bijvoorbeeld Chrome of Firefox.

https://gobackpackgo.com/go/airbnb-coupon

Mijn ervaringen met Airbnb

Ik heb verschillende reizen gemaakt met Airbnb en denk echt dat Airbnb voor iedereen wat wils heeft. Van grote villa’s tot kleine appartementjes of kamer. Van Boomhutten tot caravans en boten. Ook voor unieke plekjes kun je bij Airbnb terecht. Alleen het bekijk van huizen is al leuk!

Video: hoe werkt Airbnb, gebruik je kortingscode

Mijn reizen met Airbnb
Mijn eerste reis met Airbnb was naar Budapest met twee vrienden. We zaten in het midden van het centrum voor 17.50 per persoon per nacht. Ik was direct verkocht. Het was een mooi licht appartement, met twee twee persoonsbedden een mooie keuken en badkamer. Wifi was gratis en het in en uitchecken verliep heel soepel. De host regelde voor 20 euro een taxi van én naar het vliegveld. Top!

Daarna ben ik in de zomer van 2013 naar Pisa gefietst en heb enkele hostels geboekt onderweg. In 2014 heb ik geprobeerd mijn hele fietstocht met Airbnb te boeken. 16 van de 18 nachten (elke nacht ergens anders) is dat gelukt. Over het algemeen reageren hosts heel snel! In principe hebben ze 24 uur de tijd om op jouw aanvraag te reageren. Ik heb echt op hele leuke plekken geslapen van normale kamers en appartementjes tot een hooi hotel, een jaren 70 retro caravan, een Amerikaanse pickup. Het geeft je reis net wat extra’s als je er van houdt 🙂

Wat vind ik zo mooi aan Airbnb
Het is vaak goedkoper dan een hotel, je zit écht lokaal en niet massaal zoals in keten hotels. Je hebt persoonlijk contact met je host en daardoor vaak ook handige informatie over de omgeving. Airbnb heeft een meervoudig identificatie systeem zodat je echt weet bij wie je slaapt of wie je host. Als je ergens een plek wilt reserveren raad ik aan even bij de reviews te kijken, deze geven vaak een goed beeld van de plek en host.

Wat ook super relax is zijn de smsjes, als jij een reservering hebt aangevraagd en de host heeft gereageerd kun je instellen dat jij per sms hoort op jouw aanvraag is geaccepteerd. Ook als de host geregeerd heeft op een vraag kun je instellen dat je een smsje krijgt. Super handig als je bijvoorbeeld in het buitenland zit zonder internet.

Ik hoop dat jij net zoveel plezier aan Airbnb beleeft als ik dat heb! Schrijf je nu in via onderstaande link en claim jouw 40 euro korting 🙂

https://gobackpackgo.com/go/airbnb-coupon

Adios!

Wilt u meer weten over het verhuren van een ruimte via Airbnb en tips klik dan hier.